• +45 7453 3870

Historie JKP Produktion ApS.

Historie, JKP Produktion ApS - din specialist indenfor skæring og metalbearbejdning.

Historie JKP Produktion ApS. Haderslev.

JKP Produktion ApS. - specialist indenfor skæring og metalbearbejdning i Jylland.

I 1997 så JKP Produktion ApS. dagens lys for første gang – og siden har vi kun set fremad. 1990’erne var en tid præget af outsourcing. Her fandt vi vores niche og har udviklet os til en seriøs samarbejdspartner for vores mange kunder. Vi er en moderne virksomhed med rødder i det sønderjyske og visioner om et stærkt skandinavisk marked og samarbejde.

Virksomheden blev startet af Jens, Kristian og Poul, deraf navnet JKP Produktion. I dag står Kristian Kristiansen i spidsen for 8 dygtige ansatte, som i kraft af uddannelse, erfaring og udpræget teknisk forståelse leverer produkter af særlig høj kvalitet.

Kvalitet, loyalitet og ekspertise er vore nøgleord. Vi gør det, vi er gode til, samtidig med at vi stadig udvikler os og bliver bedre. Vi tror på værdien i at overholde aftaler, og vi strækker os gerne langt for den enkelte kundes ønsker. Vi bistår med kvalificeret rådgivning i forbindelse med udviklingsopgaver og specialfremstillinger i metal.

Vores gode ry i branchen har medført en sund og stabil vækst gennem årene.

I 2005 resulterede den stigende efterspørgsel i opførelsen af to nye moderne produktionshaller og indkøb af en højteknologisk vandskæremaskine.

Kristian Kristiansen direktør/ejer